Ahad, September 25, 2011

Menifesto MPP Fakulti Pendidikan Dilaksanakan


Sebelum ini, PMUKM menerima surat maklum balas positif dari pejabat dekan fakulti pendidikan terhadap permohonan menifesto MPP fakulti pendidikan, Saudara Izzuddin Bin Pisol. Sehubungan itu, pihak pentadbiran telah dilaksanakan.

Berikutan dari perkara tersebut, Saudara Izzuddin telah beberapa kali membuat susulan terhadap maklum balas yang diterima dari pihak fakulti sebelum ini.

Tempat "Parking Motor" berdekatan GM ( Gerak Minda )

Tambahan tempat motor yang bertahun ditolak

Water Cooler

Mesin Air Minuman berbayar


Water Dispensor
"Alhamdulillah beberapa perkara telah dibuat oleh pihak pentadbiran fakulti. seperti yang dimaklumkan dalam surat maklum balas yang lepas. Saya mengucapkan berbanyak terima kasih kepada pihak pengurusan yang mempertimbangkan permohonan kami sebelum ini" MPP Fakulti pendidikan, Izzuddin bin Pisol.

“Kami mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada MPP Izzuddin kerana berusaha untuk menambahbaik frasarana di fakulti pendidikan dengan bantuan pentadbiran fakulti. Sudah lama kawan-kawan merungut berkaitan parking motor dekat GM, akhirnya tahun ini berjaya juga” Aiman Zulkefli, Pelajar Pendidikan Program Sains Kimia tahun empat.

Untuk makluman, Saudara Izzuddin juga terlibat dalam menggerakan Isu GST ( Guru Sandaran Terlatih ) yang belum dibuka lagi. Kami seluruh warga kepimpinan mengucapkan tahniah kepada Saudara Izzuddin atas usaha yang dilakukanya.. 

"Bersama Mahasiswa Meralisasi Varsiti"